Bahçıvan Gıda iş güvenliği için el ele verdi; “Birbirimiz Koruruz, Güvenle Çalışırız” dedi. 

Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen şenlik ile Davranış Odaklı Güvenlik Yönetimi sistemini uygulamaya başlayan Bahçıvan Gıda’da tüm çalışanlar güvensiz davranışların ortadan kaldırılması ve güvenli davranışların yerleşmesi için söz verdi. 

Fabrika bahçesinde gerçekleştirilen şenlikte, çalışanlarla yapılan röportajlardan kurgulanan sürpriz video ve yine çalışanların hazırladığı tiyatro oyunu izlendi. 

Tiyatro oyunu içerisinde sahneye çıkan Bahçıvan Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan da güvenli davranışların önemine vurgu yaparak tüm çalışma arkadaşlarından güvensiz davranışların ortadan kaldırılması için gerekli çalışmaları yürütmelerini istedi.

Gözlem formlarının oluşturulması ile birlikte işletme içerisinde gözlem - geribildirim süreçleri başlamış oldu. Süreç bundan sonra gözlem formlarının değerlendirilmesi, aksiyon planlama ve mikro kampanyalarla devam edecek. 

Bahçıvan Gıda'nın, kendi sektöründe örnek niteliğindeki bu projesini birlikte yürütmek, Artı Danışmanlık olarak bizim için büyük keyif ve gurur kaynağı oldu.